Пожар во Авто кампот ,,ТРЕСКА,, с.Радожда.

Пожар во Авто кампот ,,ТРЕСКА,, с.Радожда.

Струшката противпожарна единица (ТППЕ) денес интервенираше со едно возила во авто кампот ,,Треска’’ . Пожарот во Aвто кампот ,,Треска’’ е целосно ликвидиран, Со брзата интервенција спречено е проширување на пожарот кон околните кампови.

Причините за пожарот не се познати. Екипа на МВР е на терен .

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds