• 19/09/2020

Пожар во лимена гаража на улица „Туристичка“ во Охрид

 Пожар во лимена гаража на улица „Туристичка“ во Охрид
loading...
Advertisement

На 15.02.2020 година околу 03 часот, во СВР Охрид пријавен е пожар во лимена гаража лоцирана на булеварот „Туристичка“, сопственост на Л.Ј.(59) од Охрид, кој набрзо се проширил и на соседните гаражи. Притоа, изгорела оставена покуќнина и други предмети. Пожарот е изгаснат од Територијалната против пожарна единица Охрид.

Извор: СВР Охрид