Прекин на водоснабдувањето во Лабуништа

Прекин на водоснабдувањето во Лабуништа

Почитувани, Поради сервисирање на регулатори регионот од центарот на Лабуништа до бензиската Станица Хисар Петрол ќе биде во прекин со водоснабдување од 12:00 часот со времетраење од неколку часа. ЈКП “ХИГИЕНА”

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds