Премиерот Заев денеска ќе врши увид во отпочнувањето на санацијата на колекторскиoт систем во Охрид

Премиерот Заев денеска ќе врши увид во отпочнувањето на санацијата на колекторскиoт систем во Охрид

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, денеска ќе извшри увид во отпочнувањето на санацијата на колекторски систем во Охрид, при што ќе има свое обраќање.

Непосредно после тоа,премиерот Зоран Заев ќе направи увид на новиот објект на Зелениот пазар во Охрид,  заедно со градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиески и директорка на Зелен пазар, Кристина Крлеска Деспотоска

Извор:Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds