Презентерката и новинарка на ТВ21, Александра Велинова добитничка на Balkan media award во категоријата Најдобар презентер за 2022Магазин | TV21.mk

Презентерката и новинарка на ТВ21, Александра Велинова добитничка на Balkan media award во категоријата Најдобар презентер за 2022Магазин | TV21.mk

Презентерката и новинарка Александра Велинова е добитничка на Balkan media award во категоријата Најдобар презентер за 2022- ра, кои по 11-ти пат се одржаа во Софија во ексклузивниот амбиент на Гранд хотел, а во организација на ВИП Комуникејшн. Оваа награда во различни категории ја добија 40 новинари од пишаните и електронските медиуми во различни категории. […]

The post Презентерката и новинарка на ТВ21, Александра Велинова добитничка на Balkan media award во категоријата Најдобар презентер за 2022 first appeared on TV21.mk.Магазин | TV21.mk

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy