Прим. Д-р. Александар Попоски нов претседател на ОО СДСМ Струга

Прим. Д-р. Александар Попоски нов претседател на ОО СДСМ Струга

Прим. Д-р. Александар Попоски избран за нов претседател на ОО СДСМ Струга.

  • ОО СДСМ Струга доби нов претседател кој заедно со новото раководство ќе носи уште многу победи. Изразуваме огромна благодарност до досегашната претседателка Соња Стојкоска и целото раководство на ОО СДСМ Струга. Честитки до новоизбраниот претседател и успешна работа! Заедно сите здружени, сплотени, да ги менуваме работите во општината кон подобро, велат од ОО СДСМ Струга.

Попоски е специјалист интернист и нефролог, воедно и директор на ЈЗУ Завдот за нефрологија Струга.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds