Привремено се затвора зелениот пазар во Лабуништа

Привремено се затвора зелениот пазар во Лабуништа

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Почитувани: Ве известуваме дека Координативниот кризен штаб на Лабуништа донесе одлука за привремено затварање на зелениот пазар во Лабуништа а се со цел да се заштиотиме од последиците од новиот Корoна вирус КОВИД- 19.

Одлуката стапува на сила од утре Петок 10.04.2020 год. и ќе важи се до носење одлука за престанок на важење на истата….Кризен Штаб Лабуништа…

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds