Продолжува новогодишното украсување во Струга

Продолжува новогодишното украсување во Струга

ЈП Комунално Струга продолжува со новогодишното украсување на градот. Градскиот плоштад е речиси комплетно украсен, а една екипа од ЈП Комунално Струга поставува новогодишни украсни елементи на електричните столбовите долж ул.

Маршал Тито, која се очекува да биде комплетно украсена во наредните денови.Исто така ЈП Комунално Струга упатува апел до граѓаните, совесно да се однесуваат и воедно да ги чуваат поставените новогодишни украси.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds