• 19/09/2020

Пронајден мигрант во Струга

 Пронајден мигрант во Струга
loading...
Advertisement

Од страна на Одделението за внатрешни работи Струга, утрово е пронајден мигрант.

Неофицијално се работи за малолетно лице од Мароко кое што било пронајдено во автобус во Струга.

РЕКЛАМА

МОНТАЖА НА ВИДЕО НАДЗОР

НЕВЕРОЈАТНА ПОНУДА НА IP КИТОВИ
Се што ви е потребно за целосна безбедност во вашиот дом или деловен простор!
Комплети со видео рекордер, 2Mp камери (внатрешни / надворешни), хард диск од 1TB и кабли.
📨 За подетални информации контактирајте не ! моб:071-220-104
Во било кое време и од било каде преку апликација на вашиот мобилен уред или компјутер можете да имате моментален увид што се случува или што се случувало во Вашиот дом или деловен простор.