Прв ден на работа во автоперална, се заплетка со цревото

Прв ден на работа во автоперална, се заплетка со цревото

Прв ден на работа и веќе хаос.

Се вработил во автоперална, но неискуството и невниманието го доведе до непријатна ситуација уште во првиот ден. Погледнете го видеото кое за многу кратко време стана хит на интернет.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds