Првото родено бебе во Струга е женско од Лабуништа

Првото родено бебе во Струга е женско од Лабуништа

На гинеколошкото одделение во Струшката болница вечерва, околу 21:30 часот се роди првото, и тоа, женско бебе.

Од Струшка гинекологија информираат дека детето и мајката од Лабуништа се во одлична здравствена состојба.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds