“Рамазан 2022 ”  на Тв Спектра

“Рамазан 2022 ” на Тв Спектра

Тв Спектра во текот на месец Рамазан ќе емитува Рамазанска програма секоја вечер со почеток 30 минути пред “Акшам Намаз”

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds