“Рамазански Пораки ” на Тв Спектра

 “Рамазански Пораки ”  на Тв Спектра

Тв Спектра во текот на месец Рамазан ќе емитува Рамазанска програма секоја вечер со почеток 30 минути пред “Акшам Намаз”

x