• 24/10/2020

Рамиз Мерко пуштен на домашно лекување

 Рамиз Мерко пуштен на домашно лекување
loading...
Advertisement

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, се лекуваше на Инфективната клиника во Скопје скоро два месеци, како резултат на инфицирање со коронавирусот Ковид-19.

Градоначалникот на Струга веќе е пуштен пуштен на домашно лекување. 

Неговата здравствена состојба е стабилна, но му треба и неколкудневна рехабилитација.

English »