Рамиз Мерко во посета на Луково

Рамиз Мерко во посета на Луково

Нашата работа за изградба на уште подобар град ќе продолжи и во следниот мандат.

Затоа ги поканив жителите на Луково на 31 октомври уште посилно да ја поддржат Зелената агенда и да бидат дел од плебисцитарната победа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds