Рамиз Мерко во посета на Мислодежда и Татеши

Рамиз Мерко во посета на Мислодежда и Татеши

Жителите на Мислодежда беа ентузијасти за средба и со нетрпение очекуваа да разговараат за реализираните проекти и проектите што се планираат за следниот мандат.- изјави кандидато за градоначалник на Општина Струга-Рамиз Мерко

Од вчерашнета посета на Татеш, оптимизмот и енергијата на жителите на ова село ме увери дека победата ќе биде зелена без двоумење. Разговаравме за реализирани проекти што за време на овој мандат и за проектите што ги планираме за следниот мандат.-изјави кандидато за градоначалник на Општина Струга-Рамиз Мерко

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds