Рамиз Мерко во посета на Подгорци

Рамиз Мерко во посета на Подгорци

Иднината на Подгорци е на сигурни раце.За време на посетата и отворањето на штабот во Подгорци, жителите на ова населено место покажаа голем интерес.
Имавме топол, пријателски и плоден разговор со жителите. Разговаравме за асфалтирање на главниот пат во селото и за проекти што ќе ги реализираме во следниот мандат.

Ги уверив сите присутни дека ќе работиме уште подобро и посилно во следниот мандат, со цел да го исполниме секое нивно барање.-истакна кандидатот за градоначалник на Струга, Рамиз Мерко.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds