Рамиз Мерко во посета на Радолишта

Рамиз Мерко во посета на Радолишта

На денешната средба со жителите на Радолишта добивме индикации дека поддршката за нас и победата на 31 октомври ќе бидат уште подлабоки.

Жителите се ентузијасти за иднината и тоа најдобро го покажа со нивната поддршка во првиот круг.

Им се заблагодарив за поддршката и ги поканив заедно да ни се придружат во победата и големата прослава на 31 октомври.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds