Рамиз Мерко заедно со кандидатите за советници се сретнавме со граѓаните на Струга

Рамиз Мерко заедно со кандидатите за советници се сретнавме со граѓаните на Струга

Зелената агенда е вистинската опција за Струга

Нашата сеопфатна и внимателно изработена програма најдобро го докажува оваДенес, заедно со кандидатите од листата советници на Демократската унија за интеграција, се сретнавме со граѓаните на Струга и им ја поделивме нашата програма за мандатот 2021-2025 година-ДУИ СТРУГА

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds