Растоварот на товарот не се одвиваше според планот

Растоварот на товарот не се одвиваше според планот

Не е прв пат нешто да тргне наопаку при утовар и истовар, но никој не претпостави ваков развој на настаните.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds