Релаксација и флексибилност: 15 минутни вежби за истегнување кои не треба да ги прескокнувате (ВИДЕО)

Релаксација и флексибилност: 15 минутни вежби за истегнување кои не треба да ги прескокнувате (ВИДЕО)

Идеално би било овие вежби да ги правите наутро

Не треба да се нагласува важноста на вежбите за истегнување.

Сепак, факт е дека многумина ги прескокнуваат или целосно ги игнорираат.

Ви предлагаме сет на вежби во траење од 15 минути.

На овој начин ќе ги опуштите мускулите, но и ќе ја подобрите флексибилноста.

Би било добро ова да биде дел од вашата утринска рутина.

Погледнете го планот за тренинг:

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds