Реони во Струга утре ќе бидат без електрична енергија поради зафати на електродистрибутивната мрежа

Реони во Струга утре ќе бидат без електрична енергија поради зафати на електродистрибутивната мрежа

Поради зафати на електродистрибутивната мрежа утре на ден 23.05.2021 – недела – ЕВН ќе работи на терен, така што прекини во снабдување на електрична енергија ќе имаат домаќинствата на следните локации:

КЕЦ Струга

Реон: Поголемиот дел од градско подрачје на Струга, сите потрошувачи од околните села од Струга до Ќафасан, царина Ќафасан, ТС Борис Кидрич, Индустриска зона Мороишта, с.Моришта, с.Драслајца, с.Биџево, с.Ново Село, с.Корошишта с.Џепин, с.Ливада, с.Враништа, с.Долна Белица, бази Илинден, Мини Сервисна зона, сите деловни објекти на главен пат Струга до влез за Велешта (Од 05:00 до 08:00 часот)

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds