САКААТ ДА ГИ КОНТРОЛИРААТ СВОИТЕ ПРИЈАТЕЛИ! Родените во овие знаци обожаваат да ги држат конците во раце!

САКААТ ДА ГИ КОНТРОЛИРААТ СВОИТЕ ПРИЈАТЕЛИ! Родените во овие знаци обожаваат да ги држат конците во раце!

Постојат одредени хороскопски знаци кои сакаат да држат сè под контрола

Астролозите велат дека овие знаци ја контролираат динамиката и текот на настаните!

Риби

Ако вашиот најдобар пријател е Риби, можеби никогаш навистина нема да ви ги открие своите мотиви, но секогаш ќе ги најдете како се фалат со својата моќ над вас. Родените во овој знак сакаат да ја контролираат динамиката на моќ во пријателствата и романтичните партнерства, што значи дека често имаат лажни, а не вистински пријатели.

Бик

Дали некогаш сте биле во ресторан со пријател Бик и сте сфатиле дека мора да го јадете она што тие решиле да го јадат? Или, пак, секогаш сте критикувани, а сепак не сакате да ја изразите сопствената загриженост за нивното лошо однесување дури и кога тоа ве нервира. Ако сте молчеле за да ги заштитите нивните чувства, тогаш знаете дека имате шеф Бик.

Девица

Девиците често исчезнуваат ако на нивните најдобри пријатели им треба услуга, но тие сигурно ќе бараат услуга од вас и ќе ја очекуваат многу често. Сметаат дека се посилни на морален план, поради што се чувствуваат надмоќни и остро ги оценуваат одлуките на својот пријател. Тие се обидуваат да ги контролираат своите пријатели и да ги убедат да донесат општествено поприфатливи одлуки.

Лав

Лавовите можат да бидат одлични пријатели доколку со нив имате површно пријателство. Сепак, повеќето од нивните блиски пријатели би потврдиле дека тие длабоко не се доверливи луѓе. Имаат тенденција да бидат шефови како пријатели, што значи дека нивните пријатели би биле принудени да прават што сака нивниот пријател Лав и никогаш нема да можат да изберат забавни активности по свој избор.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy