Самир Муртезоски на средба со жителите Лабуништа

Самир Муртезоски на средба со жителите Лабуништа

Вчера во посета на Лабуништа беше кандидатот за градоначалник Самир Муртезоски и лидерот на Демократската Партија на Албаците ДПА Мендух Тачи,предходно Самир Муртезоски оствари стредба во жителите на Подгорци.

Лидерот на ДПА Мендух Тачи и кандидатот за градоначалник Самир Муртезоски обеќаа решавање на сите инфраструктурни проблеми во Струга како и во сите населени места во општината.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds