Самир Муртезоски вечерва одржа митинг во неговото родно Подгорци

Самир Муртезоски вечерва одржа митинг во неговото родно Подгорци

Кандидатот за градоначалник на општина Струга од ДПА Самир Муртезоски вечерва одржа митинг во неговото родно Подгорци. На митингот присуствуваа носителот на листата за советници, кандидатот за советник од Лабуништа Ерхан Велиоски и генералниот секретар на партијата.

Самир на Подгорчани им вети дека покрај останатите проблеми ќе ги реши и долгогодишните проблеми со депониите и канализациите.


Самир исто така ги повика против кандидатите на отворена дебата во центарот на Лабуништа да се соочат пред народот кој одлучува кој ќе биде градоначалник во општина Струга.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds