Санкции за четворица пешаци и еден мотоциклист во Струга

Санкции за четворица пешаци и еден мотоциклист во Струга

На 27.04.2021 на подрачјето на СВР Охрид извршени се сообраќајни контроли  при што  констатирани се 44  прекршоци што ги сториле пешаците (Охрид-11, Струга—12, Кичево-18, Дебар-03).

Воедно, евидентирани се четири прекршоци сторени од мотоциклисти (Охрид-03, Струга-01). За сите прекршители, изречени се соодветни санкции.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds