Санкционирани 11 пешаци во Струга

Санкционирани 11 пешаци во Струга

На 08.02.2022 во периодот од 11.00 до 16.00 часот на територијата на СВР Охрид била спроведена акциска контрола за прекршоците што ги прават пешаците. Притоа, биле откриени и санкционирани 30 пешаци (Охрид-14, Струга-11, Кичево-04, Дебар-01) кои поминале коловоз вон пешачки премин. Полициските службеници во Струга упатиле еден автобус на вонреден технички преглед, при што биле констатирани технички неисправности на уредот за сопирање.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds