Се асвалтира центарот на Лабуништа

Се асвалтира центарот на Лабуништа

Од утринава приватното претпријатие ЕРР-КОП Лабуништа продолжи со своите работни активности, се асвалтира центарот на Лабуништа.
Во неделата која следи се планира да се асвалтира главниот пат од влезот до центарот на Лабуништа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds