• 25/09/2020

Се состана бисзнис заедницата на населените места Лабуништа Подгорци Октиси Боровец и Велешта во врска со актуелните случувања со вирусот COVID 19

 Се состана бисзнис заедницата на населените места Лабуништа Подгорци Октиси Боровец и Велешта во врска со актуелните случувања со вирусот COVID 19
loading...
Advertisement