• 22/10/2020

Се запали автомобил на “ЌАФАСАН”

 Се запали автомобил на “ЌАФАСАН”
loading...
Advertisement

Денес на пладне на граничниот премин Ќафасан се запалил автомобил во движењ марка “Ауди А6” ,причините засега непознати.нема информации за повередени лица.

English »