Семејството и пријателите бараат помош: Петти ден нема трагa од Ислам Лумани

Семејството и пријателите бараат помош: Петти ден нема трагa од Ислам Лумани

Семејството и пријателите на Ислам Лумани од Преспа апелираат за било каква информација за него. Тој последно бил виден неделата наутро, кога тргнал кон плажата во Крани.

„Во недела (21.03.2021) во 10 часот наутро е виден за последен пат нашиот другар Ислам Лумани, тој имаше облечено сини пантолони, црно палто и црни чевли. Се знае дека тој е тргнат да оди кон плажата во с. Крани, но постои можност да тој е отиден во сеуште непознат правец. Денеска е четврти ден без него. Браќа и сестри, помогнете да го најдеме нашиот брат жив и здрав. Секоја информација од ваша страна може да ги смири нашите срца.“ стои во објавата.

Телефон за контакт:

+389 70743937

+389 71841758

+389 75848084

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds