Шекеринска: Ветено, остварено. Дојдоа новите униформи

 Шекеринска: Ветено, остварено. Дојдоа новите униформи

На својот официјален Фејсбук профил, министерката за одбрана Радмила Шекеринска сподели кратка објава за уште едно остварено ветување – нови униформи за припадниците на Армијата.

Министерката само кратко напиша „Ветено, остварено. Дојдоа новите униформи“.

x