Шипинкаровски:Нашата програма е концепт од граѓаните и за граѓаните

Шипинкаровски:Нашата програма е концепт од граѓаните и за граѓаните

Нашата програма е концепт од граѓаните и за граѓаните – нашите партнери во креирањето на локалните политики.

Нашите проекти се во интерес на граѓаните и призлегуваат од нивните предлози и идеи, затоа што токму граѓаните знаат што е најдобро за Струга и за сите други населени места во Општината.

Промена на дотраената водоводна и канализациска мрежа и изградба на нова онаму каде што ја нема воопшто,реконструкција на градскиот пазар, изградба на градска марина,колекторски систем на целата територија на Општина Струга,изградба на катна гаража. – рече Шипинкаровски.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds