Сите закажани настани во ЦК „Браќа Миладиновци“-Струга до 10-ти март, се одложуваат

Сите закажани настани во ЦК „Браќа Миладиновци“-Струга до 10-ти март, се одложуваат

Според насоките од Министерство за здравство, против ширењето на корона вирусот, сите настани во НУ Центар за култура “Браќа Миладиновци” – Струга до 10ти март се одложуваат. Од струшкиот Центар за култура велат дека дополнително ќе информираат за  презакажување на одложените настани.

Извор:Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds