Слаб земјотрес вечерва во Охрид

 Слаб земјотрес вечерва во Охрид

Земјотрес со јачина од 2.3 степени по рихтер вечерва во Охрид.

Епицентарот е во село Пештани на длабочина од 12 километри.

loading…

Според сеизмолошката опсерваторија, земјотресот е регистриран во 21 часот.

>
>