Снаодлив нашинец со лоши гуми : На германски полицаец му вика „дај ми број ќе ти се јавам од Македонија“ (ВИДЕО)

Снаодлив нашинец со лоши гуми : На германски полицаец му вика „дај ми број ќе ти се јавам од Македонија“ (ВИДЕО)

Сиромав човек викаат е жив ѓавол. Дека маката ќе те натера на се доказ е и овој Македонец во Германија.Тој со својот камион е запрен од полицијата која му објаснува дека со овие гуми не може да продолжи да вози и оти е опасност за сообраќјот.

Не помогнало и тоа што полицаецот  му објаснил компјутерски во каква состојба се неговите пневматици.

Откако не се разбрале Македонецот му вика на полицаецот на македонски јазик.

“Дај ми број ќе ти се јавам од Македонија”.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds