• 25/09/2020

Снег во соседството – Кога ќе падне во Македонија

 Снег во соседството – Кога ќе падне во Македонија
loading...
Advertisement

На Копаоник во Србија утрово падна првиот снег откако претходно на ова зимско туристичко место во текот на ноќта врнеше дожд.

На Копаоник има вистинска снежна идила.

Во Македонија пак, прв снег се очекува на почеток на Декември во Маврово.