Со пригодна свеченост Нуркачкиот клуб „Амфора“ ќе го одбележи 15 годишниот јубилеј

Со пригодна свеченост Нуркачкиот клуб „Амфора“ ќе го одбележи 15 годишниот јубилеј

Сабота, 23-ти ноември, со почеток во 10.30 часот во хотел „Филип“ со пригодна свеченост ќе се одбележи јубилејот „15 години од Нуркачкиот центар Амфора“.

Присутните, меѓу другото, ќе имаат можност да слушнат за бројните активности на „Амфора“ кои ги одбележаа изминатите 15 години, за новините во SSI, за Хипербаричната оксигенација, при што ќе се обратат членови на охридскиот Нуркачки клуб, како и нивни гости-соработници од странски земји.

Прославата продолжува во недела за кога е закажано нуркање со бродот „Александрија“.

Извор:OhridNews

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds