Со првиот минус Копаоник почна да се спрема

Со првиот минус Копаоник почна да се спрема

Заладувањето му донесе на Копаоник малку бела радост. Минусните температури се користат за дополнително вештачко заснежување на патеките. Како што најави центарот будно се следат метео состојбите и температурите, а снежната артилерија на готовс, припремите се во тек, Копаоник отвора на 3 декември. Видео плејер

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds