• 19/09/2020

Сообраќајка кај Мислешево

 Сообраќајка кај Мислешево
loading...
Advertisement

Врчрва , на магистралниот пат Подмолје-Струга, кај селото Мислешево, се случила сообраќајна незгода, помеѓу две патнички возила.

На местото на сообраќајнате незгода, увид изврши полициската станица Струга.