Сообраќајка кај Велешта

 Сообраќајка кај Велешта

Вечерва околу 19:30 часот на регионалниот пат Струга-Дебар кај Велешта,се случи сообраќајната незгода.

Во сообраќајната незгода учествуваа две патнички моторни возила.

На местото на сообраќајната незгода, увид извршија полициски екипи.

x