Сообраќајка кај Велешта

 Сообраќајка кај Велешта

На регионалниот пат Струга – Дебар се случи сообраќајна незгода помеѓу две патнички возила ,засега не се познати причините и нема информации за направената штета, увид на местото на несреќата извршува екипа на СВР.