Сообраќајка во Струга

 Сообраќајка во Струга

rhdr

Вечерва околу 18 часот на улица „Боро Хаџиески“ во Струга,се случи сообраќајната незгода.

Во сообраќајната незгода учествуваа две патнички моторни возила.

На местото на сообраќајната незгода, увид извршија полициски екипи.

x