Сообраќајка во Струга

 Сообраќајка во Струга

rhdr

Денес околу 16:00 часот на улица „Боро Калајџиски“ во Струга,се случи сообраќајната незгода.

Во сообраќајната незгода учествуваа две патнички моторни возила.

На местото на сообраќајната незгода, увид извршија полициски екипи.