Сообраќајна несреќа на патот Струга-Дебар

 Сообраќајна несреќа на патот Струга-Дебар

Сообраќајна несреќа се случила попладнево на регионалниот пат Струга-Дибра. Станува збор за возило кое се се превртело на патот.

Засега не е познато како дошло  до несреќата и дали има повредени лица.

x