• 30/09/2020

Сообраќајна несреќа на патот Струга- Охрид

 Сообраќајна несреќа на патот Струга- Охрид
loading...
Advertisement

Денес на стариот пат Струга-Охрид се случи сообраќајна несреќа кај населбата “Езерски Лозја”, Според очевидци,во несреќата учествувале две моторни возила,Автомобил и Комбе.Полицијата врши увид на лице место.
Повече информации наскоро.