Сообраќајна незгода снимена во Струга од безбедносна камара..

Сообраќајна незгода снимена во Струга од безбедносна камара..

Зимските услуви го отежнуваат возењето и затоа треба да се внимава, но не секогаш лошто време и лизгавиот пат се причина за сообраќајна незгода. Во продолжение погледнете го ова видео и проценете сами кој е виновен.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds