Соопштение од ПЗУ „Магдис“ за сите пациенти

Соопштение од ПЗУ „Магдис“ за сите пациенти

Поликлиника „Магдис“ со апел до пациентите.

„Почитувани пациенти! Сите оние кои имаат симптоми на Корона вирус и сметаат дека имаат оправдана причина да бидат тестирани и истото сакаат да го направат преку алгоритам кој го пополнува матичен лекар ве замолуваме напрво да се јавите на телефонскиот број 046/781-378 и да не доаѓате во амбулатна пред телефонски да разговарате со вашиот матичен лекар. “ – стои во соопштението од полоклиника „Магдис“

Извор: Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds