Сопственичката помина покрај кучето како да е странец – веднаш ја препознаМагазин | TV21.mk

Сопственичката помина покрај кучето како да е странец – веднаш ја препознаМагазин | TV21.mk

Оддамна се знае дека не можете да поминете покрај вашето куче незабележано, а тоа  најдобро го докажува видеото објавено на страницата на Инстаграм на маламутот Харуки. Харукија бил подложен на експеримент од неговото семејство за да тестира дали ќе ги препознае на улица доколку се маскираат. Додека се шетал, сопственичката поминала покрај него со маска […]

The post Сопственичката помина покрај кучето како да е странец – веднаш ја препозна first appeared on TV21.mk.Магазин | TV21.mk

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy