Совет за секоја домаќинка: Со малку труд ќе имате идеално чист шпорет

Совет за секоја домаќинка: Со малку труд ќе имате идеално чист шпорет

За да имате идеално чист шпорет, ви требаат неколку работи кои дома сите ги имате: памучна крпа, стара четка за заби и алкохол.

Ставете малку алкохол на крпата, па поминете по шпоретот, околу ринглите и рерната, па нека стои вака малку, а потоа истријте со четка за заби и повторно пребришете со крпа.

Алкохолот ќе ја растопи маснотијата.

Може да се повтори постапката ако дамките и несчистотијата се многу закоравени.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy